My Old Picture

Haluu.. Hehe. Long long time ago, I wish to scan and put my old picture at here especially my picture with my beloved one, my ex-classmate, my family and also myself off course!! :D Well, for the first time ever..hehe.. here is two of them! Other will be here as soon as possible.. [leo.. ur 'small' and 'tough' body also will be here.. :D]


8 comments & ideas:

craziesexacool said...

I guess the year 2001, it was super hot that time of the year huh? Haahaha..

chegu carol said...

Eiii...yg around 1998 pun panas gila2 ni psl time el-nino kan...surang pi naik pun, eksen kunu semua pakai shorts saja. The guys pun like you lah, poinbuka2 tu baju...LOL!

Last I climbed was also in Nov 2004 and it was my 4th. Hehe. Mau pigi lagi but now, naik harga sudah. Befikir berkali-kali mo naik oh. :(

Gallivanter said...

This is totally off topic...but did you know that there's a Sabahan Bloggers Gathering in August?

Details are here:
http://www.facebook.com/event.php?eid=11106859543

:-) Hope to see you there! Please help spread the word around. Thanks!

Pirut said...

hehe.. crazysexacool, it was not like that. :)

Chegu Carol, mimang tahun 1998 tu adalah musim kemarau yang panjang.. Hehe.. well, my time on 2001.. tak panas.. sejuk sangat.. cuma ko taulah kan.. mau saja2 minta puji bah tu.. hehe.. menampakkan kemachoan yang sangat2.. hehe..

thanks gallivanter... well, i know it already from JACQ.. Thanks ya'.

Mell said...

uina,buka baju c incik..nti ada yg bdarah hidung tu..hehe..bukan sy aa..

Pirut said...

ui.. tagap time bah that! kuat macam hulk lagi... hehe...

kief4 Clare said...

duh! harap2 teda gambar lama2 sia sm ko.. dont u dare to scan n post.. huhu.. tapi kalau ada, tlg email sm sia aa.. sia rindu ooo zaman form 5 kita.. eh pirut, ko ada gambar time di murut cultural tu ka? time kita form 5 tu.. mine lost smwhere ooo...

Pirut said...

nanti sa kurek gambar lama..kalau dapat cari adalah tu.. ehehehe..

wibiya widget